Despre noi

Din dorința de a revitaliza domeniul juridic sportiv, dar și din pasiune pentru sport, în luna ianuarie a anului 2021 a luat ființă Societatea Civilă de Avocați Gherdan și Asociații - Sports Lawyers.

Înființarea unei societăți de avocatură specializată în drept sportiv care să pună umărul la dezvoltarea corectă a sportului în România a fost încă de pe băncile facultății visul lui Sabin Gherdan. Fost component al echipei naționale de baschet a României, multiplu campion național la nivel de juniori, Sabin a avut convingerea că participanții la activitatea sportivă au nevoie de o reprezentare specializată în ramura pe care o practică respectiv că drumul spre performanță în sport necesită o susținere constantă și din afara terenului de joc.

Visul a devenit realitate în anul 2021, când Sabin Gherdan și-a unit forțele cu Ioan Vlad, avocat specializat în drept sportiv din Baroul București. Cu o experiență cumulată de peste zece ani în domeniul sportiv, cei doi avocați parteneri au fondat prima societate de avocatură din România specializată în drept sportiv.

În doi ani de existență serviciile specializate au fost oferite Federațiilor de resort, sportivilor profesioniști respectiv structurilor sportive, atât din țară cât și din străinătate.

Ne propunem ca povestea noastră să meargă mai departe, iar avocații societății să contribuie din plin la conturarea unui viitor de succes al sportului românesc.

Gherdan Associates - About us

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI
AFLĂ CUM TE PUTEM AJUTA

Echipa noastră de avocați este pregătită să vă asiste în problemele pe care le întâmpinați.
Ne puteți contacta pe mail sau în cazuri urgente la telefon.